28 mei was het dan zover. In Utrecht werden de eerste “Meet Magento Awards” uitgereikt. Ik hoor je denken: Magento? Magento is het platform waarop onze webshop is gebaseerd. In het verleden hadden we een webshop die specifiek voor ons was gemaakt, waardoor iedere verplichte aanpassing, bijvoorbeeld opgelegd door Thuiswinkel.org, redelijk kostbaar was. Maar ook door de aangescherpte veiligheidsregels t.a.v. van hackers, (privacy, internetveilgheid en waarborgingen) en het snel veranderende e-commerce landschap, besloten we bij het bouwen van onze vernieuwde website te kiezen voor Magento.

De eerste Meet Magento Awards dus. Alle webbureaus die in Magento webshops maken hadden voor de Magento Awards hun beste werk van 2014-2015 ingeleverd bij een heuse vakjury. Uit 100 inzendingen waren wij genomineerd in de categorie enterprise. Hier waren we natuurlijk erg blij mee. De andere genomineerden waren Simon Levelt (toevallig ook in de koffie & thee) en NYDJ (modelabel). En, raad eens? We wonnen! Yay!

Waardering voor het werk en de klant

Aan de award is geen geldbedrag verbonden, maar dat mag de pret zeker niet drukken. We hebben de eerste prijs opgevat als een enorm groot compliment van de vakjury voor onze aanpak.

Onze speciale aandacht voor details, de gebruiksvriendelijkheid en het design gaven de doorslag. Super trots waren en zijn we op deze prestatie! Iedereen in onze organisatie heeft alle zeilen moeten bijzetten gedurende het project. Dank aan de partners in dit project: MediaCt, e-Activists, Byte, Buckaroo, xCore en Paazl. Zonder hun hulp en know-how, was het zeker niet gelukt. Top!

Wat heb je als klant nu aan deze award? We zorgen ervoor dat je in een fijne, gebruiksvriendelijke shop kunt winkelen, waarbij je er vanuit kunt gaat dat alles perfect geregeld is. We zijn niet voor niets aangesloten bij Thuiswinkel.org, onze data-opslag en veiligheid wordt enkele keren per jaar door een externe partij getoetst. Door te kiezen voor bewezen techniek en waarborging door organisaties als Thuiswinkel.org kun je er vanuit gaan dat we serieus omgaan met je gegevens. De Magento Award onderstreept met deze eerste prijs nog maar eens onze filosofie. We willen de beste zijn. Specialist in Premium Espresso koffie.