0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Mrs. Rose

(1 product)

Merlin Oddene werkte al in de jaren 60 als koffieverkoper. In de zoektocht naar de perfecte espresso, bedacht hij in het diepste geheim zijn eigen melanges: Brao Oro en Brao Argento. Maar het kon nog beter. Een jaar later kwam hij met het kroontje: Mrs. Rose. Prachtig mooi van compositie en met een zeer laag cafeïne-gehalte. Top kwaliteit!

Torrefazione Mrs. Rose

Merlin Oddene was in de jaren 60 al zijn halve leven koffieverkoper. In zijn vrije tijd sleutelde hij al jaren stiekem aan zijn "ultieme" melange van koffiebonen. Op een zeker moment besloot hij de onzekere stap te wagen en vroeg zijn favoriete roosterij om "zijn" melanges te maken. De namen: Brao Oro en de Brao Argento. De koffie sloeg goed aan. Hij kreeg zelfs meteen veel nieuwe klanten en hij wist: ik zit op het goede spoor.

Zoektocht gaat verder

Een jaar later, is de zoektocht toch nog niet ten einde. Pas na veel proefsessies en heel veel testen stelt Oddene, in zijn ogen, de ultieme melange samen: Mrs. Rose. Een 100% Arabica-melange, vooral bedoeld voor horeca en veeleisende eindgebruikers.

Mrs. Rose

100% arabica

100% Arabica koffie wordt vaak aangeduid als "het beste" onder de koffiebonen. Maar er zijn heel veel verschillende soorten koffieplanten. Arabica en Robusta zijn zo'n beetje de bekendste. Helaas bestaan er ook heel veel slechte Arabica's, het is maar net op welke plantage de koffiebonen worden verbouwd of welk ras struik gebruikt wordt.

mrsrose

Kwaliteit uit Trento

We proberen uit zo'n beetje alle windstreken van Italië de mooiste roosterijen voor koffiebonen te vinden. In de streek van Trento / Veneto vonden we MokaMo en Mrs.Rose. Ze sluiten perfect aan op onze filosofie: top koffie.

Mrs. Rose online bestellen bij Koffiecentrale

Oordeel zelf over de hoogwaardige kwaliteit van Mrs. Rose koffie en probeer Mrs. Rose Caffe, Mrs. Rose Caffe espressomaling of Mrs. Rose Caffe ESE servings.