0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Barbera

(13 producten)

In een klein straatje in Messina begint de geschiedenis van Barbera Caffè in 1870. Domenico Barbera heeft er een supermarkt waar hij ook zijn eigen koffie brandt. De uitstekende smaak spreekt zich snel rond en al snel geven de enthousiaste klanten hem de respectvolle bijnaam 'Il Mago del caffè' ('de koffietovenaar').

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Barbera, sinds 1870 

In een klein straatje in Messina begint de geschiedenis van Barbera Caffè in 1870. Domenico Barbera heeft er een supermarkt waar hij ook zijn eigen koffie brandt. De uitstekende smaak spreekt zich rond en al snel geven de enthousiaste klanten hem de respectvolle bijnaam 'Il Mago del caffè' ('de koffietovenaar').

Tweede generatie

In 1903 sterft Domenico vrij onverwachts. De roosterij wordt overgenomen door zijn zoon Antonio. Tussen de twee wereldoorlogen ontwikkelde Barbera zich verder als de meest populaire koffie van Zuid-Italië.

Caffe Barbera

Familiebedrijf

In 1947 trad Antonio's zoon Letterio toe tot de onderneming en werd een nieuw hoofdkantoor geopend in Napels. Later in 1951 opende ze een groot magazijn in Milaan.

Caffe Barbera

6de generatie Barbera

Sinds 2014 wordt het bedrijf gerund door Elio en Enrico Jr. .. de zesde generatie. Met net zoveel passie als Domenico werken aan het perfecte product.

Caffè Barbera online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de topkwaliteit van Caffè Barbera en probeer Caffè Barbera Mago, Caffè Barbera Hesperia of Caffè Barbera Classica.