0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Miscela D'Oro

(14 producten)

De familie Urbano richtte in 1946 in het hart van Messina een kleine koffiebranderij op. Oprichter Umberto begon met de hulp van zijn vrouw Emanuela kleine hoeveelheden koffie te roosteren op een ambachtelijk niveau. De basisregel was (en is) om met de grootste zorg de hoogste kwaliteit groene bonen te kiezen.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

14 Artikel(en)

14 Artikel(en)

Torrefazione Miscela d'Oro

De familie Urbano richtte in 1946 in het hart van Messina een kleine koffiebranderij op. Oprichter Umberto begon met de hulp van zijn vrouw Emanuela kleine hoeveelheden koffie te roosteren op een ambachtelijk niveau. De basisregel was om met de grootste zorg de hoogste kwaliteit groene bonen te kiezen.

Technische kennis en kunde

Met een flinke dosis technische kennis en het nodige "fingerspizengefuhl" van Umberto werden met voortdurend onderzoek en experimenten de melanges van steeds hoge kwaliteit. Al snel transformeerde de kleine ambachtelijke winkel tot een klein familiebedrijf, volledig uitgerust met het meest geavanceerde apparatuur en stevig geworteld het gebied rond Messina.

Met de tweede generatie arriveerde Francesco, die in de jaren 70 in het familiebedrijf kwam. Hij richtte zich al snel op bars en supermarkten. In de jaren 80 werd het noodzakelijk om het bedrijf verder uit te breiden en te moderniseren. Systemen met meer vermogen en magazijnen werden gekocht, samen met meer automatische rooster- en verpakkingsprocessen. Telkens met behoud van de - roots - als ambachtelijke koffiebrander.

Eind jaren negentig, met de komst van de derde generatie, evolueerden de verkoop- en marketingstrategieën nog verder met de uitbreiding naar de internationale markt. Rond de eeuwwisseling werd een compleet nieuwe vestiging betrokken, met de meest geavanceerde beschikbare technologie, een grote capaciteit voor opslag, roosteren en verpakken. 

Het primaire doel van Miscela d'Oro is altijd de premium kwaliteit. Veel aandacht wordt besteed aan het zoeken naar de perfecte bonen. Het resultaat: onberispelijke consistentie in zijn melanges, gekenmerkt door zijn onmiskenbare aroma en daarna smaak. 

Miscela d'oro

De Missie

Zich verliezen in de geur van koffie, het geluid ervan horen; de warmte door het kopje voelen, betoverd door het fluweelzachte mondgevoel van de crema en genietend van de ondubbelzinnige smaak van de bonen die ze hebben geselecteerd. Wanneer we ervoor kiezen om een ​​kopje koffie te drinken, worden al onze zintuigen ingeschakeld. Bij Miscela d'Oro, wil u graag begeleiden bij het maken van de meest relevante keuze, door gebruik te maken van de harmonie en de spel van kleuren.

Miscela d'oro

Toekomst

Tegenwoordig is Miscela d'Oro aanwezig in meer dan 50 landen, waarnaar het meer dan 50% van zijn productie. Het kleine ambachtelijke "koffietentje" is getransformeerd tot een dynamische zaak, gericht in de toekomst. Vastbesloten om zichzelf te positioneren tussen de top.

Miscela d'Oro online bestellen bij Koffiecentrale

Alle melanges zijn te herkennen aan een andere kleur. Of het nu gaat om een ​​espresso of een gewone koffie, een snelle shot of een langzaam slokje, je vindt er altijd iets de kleur naar uw smaak die hetzelfde aroma oproept. Je koffie herken je altijd. Probeer eens de Gran Gourmet of Miscela d'Oro Classico.