0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Zakelijk


Zakelijk programma

Dagelijks worden we voorzien van verse koffie uit binnen- en buitenland. Wij hebben verschillende zakelijke programma's voor bijvoorbeeld horeca-bedrijven en delicatessenzaken. Profiteer van de sterk toegenomen belangstelling voor mooie koffie.

Onze directe import, schaalgrootte, internationale expertise en scherpe condities zorgen voor een kwalitatief aanbod. Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ben je eenmaal zakelijk wederverkoper of klant, dan krijg je een persoonlijke login en kun je makkelijk, snel en probleemloos online bestellen. 

» naar contactformulier

Naar boven


Horeca

Je wilt als hotel-, restaurant- of grand café-eigenaar altijd iets speciaals bieden aan je gasten. Je steekt veel tijd en moeite in de beste ingrediënten en besteedt veel aandacht aan het bereiden van mooie gerechten. Mooie espresso of koffie is het kroontje op die inspanningen. Je wilt bovendien je gasten iets bieden wat niet in iedere willekeurige supermarkt verkrijgbaar is. Dan ben je bij Koffiecentrale aan het juiste adres.

We hebben rechtstreeks contact met verschillende Italiaanse roosterijen van het allerhoogste niveau en bieden je professionele ondersteuning. Onze espressonauten (gekwalificeerde barista's) verzorgen altijd een gedegen training, want we willen natuurlijk graag dat onze koffie op de juiste manier wordt gepresenteerd. Voor professionele apparatuur en ondersteuning, werken we samen met verschillende gespecialiseerde partijen in Nederland en België. Een gerust gevoel.  

» naar contactformulier

Naar boven


Alleen professionele partners

We geloven in de kracht van samenwerken. Wij zijn specialist in premium espressokoffie en hebben voor bijvoorbeeld professionele apparatuur vaste samenwerkingsverbanden met gerenommeerde (onafhankelijke) aanbieders en professionele servicemonteurs. 

Merken die we via partners kunnen ondersteunen in het professionele segment zijn bijvoorbeeld: La Marzocco, San Remo, Faema, Pavoni, Kees vd Westen, Cimbali, Compak (koffiemolens), Schearer en Jura.  

» naar contactformulier

Naar boven


Producten via ons verkopen

We zijn altijd op zoek naar de mooiste producen binnen het koffie- en theesegment. Ben je van mening dat een merk in ons assortiment ontbreekt, importeer je bijzondere producten of heb je een andere tip voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor koffie en thee geldt wel dat we altijd eerst willen proeven. We vragen bij koffie en thee daarom eerst om een sample/monster.  

» naar contactformulier

Naar boven


Top koffie in jouw delicatessenzaak

Mooie koffie kan een uitstekende aanvulling zijn op je huidige aanbod. We zorgen ervoor dat je in een straal van ~10 km geen collega-aanbieders hoeft te verwachten. Wat we daarvoor 'terug vragen' is een uitgebreid gesorteerde delicatessenzaak van niveau.

Webshops of delicatessenwinkels met alleen een webwinkel, kunnen we contractueel niet beleveren. 

» naar contactformulier

Naar boven