0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Universal Caffè

(7 producten)

In 1963 startte Raffaele Camiscia in Moscufo (Pescara) Universal Caffe. Zijn liefde voor koffie en de passie voor zijn werk is overgegaan naar dochter Natascia Camiscia. Zij bouwde Universal uit tot een gerespecteerde koffiebranderij met 50 medewerkers. Bijzondere aandacht gaat uit naar transparatie en sociale ethiek.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Torrefazione Universal

In 1963 startte Raffaele Camiscia in Moscufo (Pescara) Universal Caffe. Zijn liefde voor koffiebonen en de passie voor zijn werk is overgegaan naar dochter Natascia Camiscia. Zij bouwde Universal uit tot een gerespecteerde koffiebranderij met 50 medewerkers. De roosterij ligt in Moscufo in de Italiaanse provincie Pescara. Het bedrijf exporteert inmiddels naar 25 landen, werkt met geavanceerde machines en telt ca. 50 werknemers.

Transparantie en sociale ethiek

Bijzondere aandacht gaat uit naar transparantie en sociale ethiek. Medewerkers (hier spreken ze niet over personeel) loven het bedrijf, “waar je als mens nog echt meetelt”. Dat is goed om te weten.

universal

Kleuroptisch sorteren

Naast de medewerkers krijgt het productieproces natuurlijk ook de hoogste aandacht. Zo is er veel geïnvesteerd in het optimaliseren van de kwaliteit. Als enige roosterij in de regio beschikt Caffè Universal over een kleuroptische sorteermachine. Gegarandeerde kwaliteit koffiebonen.

Universal

Pescara en Abruzzo

Pescara ligt in het midden van Italie in de regio Abruzzo, wat zoveel betekent als "land van de zwijnen". De regio is zo groot als een derde van Nederland, maar heeft slechts 1,3 miljoen inwoners. Het natuurschoon en de puurheid maken het tot een van de mooiste regio's van Italie.

Universal online bestellen bij Koffiecentrale

Oordeel zelf over de hoge kwaliteit koffiebonen van Universal en probeer Universal Caffe Royal.