0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Morandini

(5 producten)

De geschiedenis van Caffè Morandini begint eind jaren 60. Samen met zijn vader bezocht Romolo Morandini een kleine speciaalzaak aan de Corso Garibaldi in Brescia. De geur van vers gebrande koffie betoverde Romolo voor eens en altijd. De fascinatie voor bonen en het roosteren had hem zo in z'n greep dat hij al snel zijn eerste eigen hout gestookte 5 kg brander kocht.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

5 Artikel(en)

5 Artikel(en)

Torrefazione Caffe Morandini

De geschiedenis van Caffè Morandini begint eind jaren 60. Samen met zijn vader bezocht Romolo Morandini een kleine speciaalzaak aan de Corso Garibaldi in Brescia. De geur van vers gebrande koffie betoverde Romolo voor eens en altijd. De fascinatie voor bonen en het roosteren had hem zo in z'n greep dat hij zijn eerste eigen houtgestookte 5 kg brander kocht. Deze staat nog steeds in de hal van het bedrijf.

Pietro & Vigilio Morandini

De omvang van de onderneming groeide net zo als zijn beide zonen, die in 1992 de leiding van Caffè Morandini overnamen. Onder leiding van Pietro und Vigilio Morandini werd het kennis niveau van de onderneming verder omhoog getild. De groene bonen, het roosterproces en de techniek is volledig up to date gebracht. Vigilio is gelijk ook de roostermeester, die alle processen van het branden steeds weer perfectioneert.

Morandini

Handwerk

Passie, ambachtelijk handwerk en de wil om steeds weer te verbeteren zorgt ervoor dat ieder kopje Morandini Caffè weer speciaal maakt.

Morandini

Prijs / kwaliteit

We verzinnen dit natuurlijk niet allemaal zelf. We kennen geen roosterij die zoveel gouden onderscheidingen heeft als Caffé Morandini. De Maxima en de Morandini Miscela Oro zijn van absolute topklasse. En dat voor die aangename prijs. Ga zo door ;-)

Morandini online bestellen bij Koffiecentrale

Oordeel zelf waarom de koffie van Morandini zo vaak is onderscheiden en probeer Morandini Maxima, Morandini Super Crema of Morandini Oro.