0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Mondial

(8 producten)

Nazzareno Morettini helemaal te stralen als hij over koffie praat. Zoon Andrea is sinds kort ook actief in de roosterij. Torrefazione S. Francesco di Morettini Nazzareno & C. sas dat is eigenlijk de naam van deze (kleine) koffiebranderij. Wij kennen ze eigenlijk al tien jaar, destijds produceerde ze onder private label koffie voor "Maria Sole" en "Maria Grazia" (LET OP tegenwoordig worden deze merken ergens anders geroosterd).

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

8 Artikel(en)

8 Artikel(en)

Torrefazione S. Francesco / Mondial Caffè

Het branden van koffie is de familie Morettini met de paplepel ingegoten. In Bastia Umbrië (IT) begint vader Nazzareno Morettini helemaal te stralen als hij over koffie praat. Zoon Andrea staat op het punt om de roosterij over te nemen. Voorlopig "onderaan beginnen" aan de roosttrommel om het geheim van zijn vader af te kijken. 

Tostato a Legna

Torrefazione S. Francesco di Morettini Nazzareno & C. sas dat is eigenlijk de naam van deze (kleine) roosterij. Wij kennen de roosterij eigenlijk al tien jaar, ze produceerde destijds de "private label" koffie voor "Maria Sole" en "Maria Grazia" (NB tegenwoordig worden deze merken ergens anders geroosterd).

Mondial

Missie

Mondial ha sempre creduto nella qualità e nella peculiarità della pausa caffè, proprio così come la viviamo noi italiani. Oftewel: we geloven heel sterk in het typisch Italiaanse korte koffiemoment. Dat Italiaanse "dolce vita", een kort espresso momentje.

Mondial

Roots

Nazzareno en Andrea zijn harde werkers, de roosterij heeft weinig opsmuk. Gewoon bij je roots blijven in plaats van allemaal die marketing. De koffie daar draait het om. 

Mondial Caffè online bestellen bij Koffiecentrale

Oordeel zelf over de fijne smaken van deze roosterij: Bio Organic, De Gran Gusto, Rosso-Crema of de Oro Intenso allemaal de moeite waard.