0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Manaresi

(4 producten)

"Una tradizione che continua", de traditie zet zich voort. Naast de kerk van Orsanmichele in de Via de Lamberti in Florence bevond zich ooit een "Bottega del Caffè" (oud café). De inrichting van messing en spiegels werd nooit aangepast. De koffie ook niet, die was sinds mensenheugenis van Manaresi. Elke Florentijn herinnert zich nog de geur en smaak van toen...

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

Torrefazione Manaresi

Vandaag de dag wordt de traditie sinds 1898 voortgezet met dezelfde nauwgezette keuze voor de hoogste kwaliteit van 's werelds beste koffies. Met dezelfde toegewijde zorg worden de koffiebonen, soort voor soort, geroosterd. Op dezelfde manier zoals het in het verleden gebeurde. Bij het roosteren van de koffiebonen wordt veel menselijke ervaring ingezet, waar geen machine tegenop kan. De enige concessie aan de moderne tijd is de manier van verpakken van de koffie.

Manaresi

Niet bekend, wel bemind

Deze kleine ambachtelijke roosterij van Roberto Manaresi is er (gelukkig) een met weinig pretentie of opsmuk. Er wordt met enorm veel bezieling en toewijding gezorgd voor het allerbelangrijkste: top koffie maken.

Manaresi

Speciale band

Manaresi is zelfs verbonden aan het ontstaan van Koffiecentrale. Na enkele vakanties in Italië, begon het in de zomer van 2004 in Berlijn pas echt te kriebelen... Voor eigenaar Ben werd duidelijk dat hij graag "iets wilde doen" met Italiaanse koffie. Dit was zelfs verbonden aan een exacte plek: Neue Schönhauser Straße nr. 15 in Berlin-Mitte. Naam van de koffiebar: "Coffein-Bar". De Italiaanse koffie die ze daar schonken? Manaresi uit Florence!

Manaresi online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de topkwaliteit van Manaresi en probeer Manaresi Gran Bar Oro, Manaresi Super Bar of onze Manaresi Rosso.