0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Oro Caffe

(7 producten)

Chiara en Stefano Toppano kregen in 1987 de mogelijkheid om de kleine Oro Caffè roosterij over te nemen in de buurt van Udine (Italië). Met veel inzet en passie is het familie Toppano gelukt om er iets eigens van te maken. Ze investeren voor een kleine roosterij relatief veel in hightech apparatuur. Alles met maar één doel: het maken van "gouden koffie".

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Torrefazione Oro Caffè

Chiara en Stefano Toppano kregen in 1987 de mogelijkheid om de kleine Oro Caffè roosterij over te nemen in de buurt van Udine (Italië). Met enorm veel inzet is het familie Toppano gelukt om er iets eigens van te maken.

Familieband

Oro Caffè kenmerkt zich door de sterke familieband. Door de jarenlange ervaring en vaardigheid weten ze de beste koffiesoorten te selecteren.

Oro Caffe

Oro Caffè

Veel koffiemerken hebben een "Oro-melange" in het assortiment. "Oro" staat voor goud, veelal een aanduiding voor een 100% Arabica-melange. Er is echter maar één Oro Caffè en dat is deze uit Udine.

Oro Caffe

Vakmanschap en hightech

In tegenstelling tot veel andere koffieroosterijen nemen ze bij Oro Caffè de vooruitgang in de techniek wel serieus. Voor een relatief kleine roosterij hebben ze veel geïnvesteerd in hightech apparatuur. Op die manier zijn ze klaar voor de toekomst.

Oro Caffe online bestellen bij Koffiecentrale

Ontdek zelf de heerlijke melanges van Orocaffe en probeer eens de 100% Arabica Rose, de Premium Bar Doi Chaang of de Espresso Bar.