0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Motta

(9 producten)

Sinds de jaren '60 is de familie Matsomartino uit Salerno gepassioneerd in het maken van de beste "Napolitaanse" koffie. De focus is, hoe kan het ook anders, de kwaliteit van de geselecteerde bonen.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

9 Artikel(en)

9 Artikel(en)

Torrefazione Motta

Sinds de jaren '60 is de familie Matsomartino uit Salerno gepassioneerd in het maken van de beste "Napolitaanse" koffie. Focus is, hoe kan het ook anders, de kwaliteit van de geselecteerde bonen.

Commitment: Alles in eigen hand

'Made in Italy', dat is in het kort de aanpak van de roosterij. Zoveel mogelijk wordt gewerkt met Italiaanse leveranciers en apparatuur van de hoogste kwaliteit. Een levenswerk. Ook de import van de groene bonen doet Caffè Motta volledig in eigen beheer.

Caffè Motta

Innovatie en certificering

Voordurende drang naar perfectie kenmerkt de roosterij. Alles volgens de laatste certificeringen en standaarden. Caffè Motta is met een jaarlijkse productie van 11,5 miljoen kilo koffie een van de grotere roosterijen van Italië. Tot 10 jaar geleden lag de focus vooral op het supermarkt kanaal. De weg naar top HoReCa is voor dergelijke roosterijen vaak lastig, maar als het een roosterij kan, dan is het wel Caffè Motta. Vanuit de drang naar perfectie is de 'Professional line' ontwikkeld, die we in het assortiment genomen hebben.

Caffe Motta

Kwaliteit

Een eigen laboratorium voor het testen van de groene bonen zorgt voor constante kwaliteit. Caffè Motta heeft de volgende certificeringen: BRC, Kosher, FDA, EAC. Het filterpapier van de ESE servings is composteerbaar.

 

Caffè Motta online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de topkwaliteit en smaak van Caffè Motta en probeer Motta La Creme 100% Arabica, Motta Espresso Blu of Motta Granata.