0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Diemme

(30 producten)

Dit is de best verkopende koffie uit ons assortiment! Diemme wordt opgericht door Romeo Dubbini. Als geen ander begreep hij de potentie van mooie koffie. Een drank, vast verankerd in de Italiaanse levenswijze en onderdeel van het dagelijks ritueel. Caffè Diemme staat nog altijd achter hun basisprincipe: niets verkoopt beter dan een excellent product.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish
Toon minder Bekijk alle

30 Artikel(en)

30 Artikel(en)

Torrefazione Diemme Caffè

Caffè Diemme is een echt familiebedrijf met passie voor kwaliteit, nauwgezette aandacht voor service en een verlangen om een stabiel bedrijf te zijn voor het personeel en de stad Padova. Het bedrijf is stevig geworteld in Padua sinds 1927, het jaar waarin Romeo Dubbini in samenwerking met Mario Malagoli, besloot om zich te wijden aan hun grote passie voor koffie. Dubbini en Malagoli gaven hun samenwerking een passende naam: DM. De eerste letters van hun achternamen. Later werd dat Caffè Diemme, de naam die ze tot op de dag van vandaag hanteren. Vanaf het begin hadden de heren maar één doel: de meest prestigieuze melange maken uit de koffiebonen die beschikbaar zijn.

Hoogste genot

De passie voor koffie werd doorgegeven aan de zoon van Romeo, Giulio. Hij maakte in de jaren 50 behendig een moderne industriële verbinding tussen geavanceerde technologie en traditionele waarden. In de jaren negentig nam de derde generatie Dubbini de leiding over. Dochter Giannandrea en zonen Federico en Sebastiano zetten de combinatie van traditie, moderniteit en een constante hoge kwaliteit en aandacht voor service en punctualiteit, voort. Bij Caffè Diemme moet alles perfect zijn..

Caffe Diemme

Plantages

Veel roosterijen kopen groene koffiebonen in bij handelaren. Dat is de eenvoudigste manier. Er worden samples geproefd en vervolgens worden de oogsten op afroep toegestuurd. Diemme koopt de koffiebonen rechtstreeks in bij de boeren. Onder meer het contact met de boeren wordt benut om een zo constant mogelijke kwaliteit te verkrijgen.

Caffe Diemme

Kwaliteit

De beste reclame is het hebben van een excellent product. We voeren vanaf dag 1 met trots deze koffie. Hoewel (toen nog) vrijwel onbekend in Nederland en België, is Caffeè Diemme uitgegroeid tot onze best verkopende koffie. En terecht!

Diemme online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf waarom Diemme onze best verkopende koffie is en probeer eens Diemme Oro, Diemme Aromatica of Diemme Bar Prestigio.