0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Mocambo

(16 producten)

Al ruim 25 jaar maakt de Siciliaanse familie Drago met veel toewijding één van de beste Zuid-Italiaanse espressokoffies. Midden in de productiehal staat een grote espressomachine. Prachtig om te zien hoe met Siciliaans temperament fantastische producten ontstaan. Deze ambachtelijke kwaliteit voor deze prijs vind je nergens!

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

16 Artikel(en)

16 Artikel(en)

Torrefazione Mocambo

De koffiebranderij van Giuseppe Drago ontstond in een piepkleine garage van 4 bij 3 meter in Radevormwald, Duisland. Als immigrant uit Sicilië miste hij in Duitsland alles wat typisch Siciliaans is. Maar het meeste miste hij de vers gebrande koffiebonen voor zijn geliefde kopje espresso. Zo ontstond in 1985 het idee voor een eigen roosterij.

Smaak

Proeven, proeven en nog eens proeven heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels jaarlijks 375.000 kopjes Mocambo Caffè gedronken worden in Duitsland en in de rest van de wereld.

Mocambo

Smaak en kwaliteit

Smaak, aroma en kwaliteit zijn synoniem aan de koffie van Caffè Mocambo.

Mocambo

Roosterij

We zijn al een paar keer in de roosterij geweest. De koffie is super en de mensen zijn erg vriendelijk en gastvrij. Wat opvalt is de grote espressomachine midden in de roosterij.

Mocambo online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de smaak, aroma en kwaliteit van Mocambo en probeer Mocambo Aroma, Mocambo Gran Bar of Mocambo Suprema.