0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Segafredo

(5 producten)

"Ik had vooral plezier om mee te gaan met mijn vader naar de haven van Venetië en daar, al deinend, onze boot gelost te zien worden van alle koffiebalen". Het verhaal van Massimo Zanetti uit Bologna heeft vele wortels in het verleden. 

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

5 Artikel(en)

5 Artikel(en)

Torrefazione Segafredo

De hele familie Zanetti is eigenlijk koffie. In 1973 is het merk Segafredo opgericht door Massimo Zanetti. De passie voor koffie en koffiebonen vormt de rode draad van dit enorme bedrijf. Het verhaal van de Massimo Zanetti Bevarage Group startte met de aankoop van roosterij Segafredo in Bologna. In de jaren 80 kwam een snelle uitbreiding van hun activiteiten in Portugal, Frankrijk en Oostenrijk.

Wortels in het verleden

Massimo Zanetti is geboren in een familie van kooplieden, waar passie en traditie door zijn grootvader en vader met de paplepel zijn ingegoten.

segafredo

Nederlands tintje

Tot de Massimo Zanetti Group behoort ook de TikTak (anno 1870) roosterij in Groningen. Hier worden voor Segafredo onder meer de Intermezzo en Gusto Cremoso melanges geroosterd.

Segafredo

Koffieplantages

In de tweede helft van de jaren 90 besloot de Massimo Zanetti Group het aanplanten, oogsten en het roosteren van de koffiebonen volledig in eigen hand te nemen. Zo was er de overname van Nossa Senhora da Guia, de eerste particuliere koffiebonen plantage in de wereld gevestigd in de Braziliaanse deelstaat Minas Gerais. In 2000 kochten ze Beneficio La Evan (productie groene koffiebonen) en Santa Laura Exportadora (koffie-export) in Costa Rica.

Segafredo online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de topkwaliteit van de koffie in ons Segafredo assortiment en probeer Segafredo Extra Strong, Segafredo Mild of Segafredo Extra Mild.