0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Bazzara

(6 producten)

Het verhaal begint met de droom van de koffievakman Dionisio Bazzara, die in 1966 roosterij "La Brasiliana - Industria Triestina del Caffè" overnam. Sindsdien hebben ze met passie en liefde de beste variëteiten van Arabica en Robusta bonen geselecteerd die typische smaak en Italiaanse levensstijl te creëren.

Shoppen op
Roast Type
Prijs categorie
Koffie finish

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Caffè Bazzara, sinds 1966

In havenstad Triëste kun je koffie bijna letterlijk ademen. Sinds 1700 verwelkomt deze havenstad de schepen uit het Ottomaanse rijk, geladen met koffie. Later werd de stad dankzij de "Porto Franco" (vrijhandelshaven) de belangrijkste haven van het Oostenrijks-Hongaarse rijk en een van de belangrijkste havens voor het lossen van koffiebonen. In die jaren werden de eerste winkels geopend voor het proeven en kopen van vers gebrande koffie.

Aan het begin van de negentiende eeuw bedachten de meesterbrouwers van Triëste iets buitengewoons: de melange. Dioniso Bazzara was bijzonder gefascineerd door deze koffiecultuur. in 1966 besloot hij het bedrijf “La Brasiliana-Industria Triestina del Caffè” over te nemen.

Familie Bazzara

Met passie en liefde worden de beste kwaliteiten Arabica en Robusta bonen geselecteerd uit verschillende plantages en gebieden. Doel is het creeren van een perfecte smaak beleving en te zorgen voor die typische Italiaanse levensstijl.

Caffe Bazzara

Kwaliteit

Voor Bazzara betekent dit alleen het beste uit de verschillende gebieden ter wereld, met een langzame en evenwichtige branding voor elke herkomst. Elk kopje heeft een fascinerend verhaal dat begint op de plantages van vier verschillende continenten en gaat verder met de lange reis van de koffiebonen naar de wereldhoofdstad van espresso: met elke slok, symfonieën van smaken, neem je mee op een reis om ver weg te ontdekken plaatsen en exotische aroma's.

Caffe Bazzara

3de generatie Bazzara

"Drie generaties lang heeft koffie ons leven bepaald. Tegenwoordig noemen we onszelf meer dan kunstenaars: koffieartiesten: elk van onze recepten is het resultaat van een zorgvuldig selectieproces, samen met gepassioneerde telers en langzaam roosteren", aldus Franco Bazzara. 

Caffè Bazzara online bestellen bij Koffiecentrale

Ervaar zelf de topkwaliteit van Bezzara Caffè probeer Caffè Bazzara Dodici Gran Cru, Caffè Bazzara Piacere Puro of Caffè Bazzara Gran Cappuccino.