0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

#koffievrijdag

Door Ben Wijnhoven | 4 jul. 2014 14:06:00 | Labels: #koffievrijdag koffie van de maand

Afgelopen zondag had ik weer zo’n moment (tweet). Misschien herken je het wel, op zondagmorgen lekker genieten van die echte espresso. Kort moet hij zijn, met dikke crema en liefst een echte Italiaanse koffiemelange in een mooi klein espressokopje (izzo). Zo’n moment van rust - ook al noemen ze het espresso - met een intense smaak. Wat super eigenlijk dat je met zo weinig, zo intens kunt genieten. 

Bomen, bos en nieuwsbrieven.
Nu realiseer ik me dat we een flink assortiment hebben waar sommige klanten maar met moeite een keuze uit kunnen maken. Ja, ik heb mijn eigen aanbevelingen en je kunt uitgebreid zoeken. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer en kun je een piepklein duwtje in de rug wel gebruiken. Nu willen we onze klanten ook niet belasten met extra nieuwsbrieven en schreeuwerige aanbiedingen, maar ik denk dat #koffievrijdag een welkome aanvulling is. 

Met #koffievrijdag brengen we iedere eerste vrijdag van de maand een koffiemelange onder de aandacht die de moeite waard is. Met extra korting, zodat je tegen een gereduceerd tarief juist die ene melange in het weekeinde kunt proberen: #koffievrijdag vanaf nu dus. 

Geniet er zondag van.