0 Winkelwagen € 0,00 Betalen

Een terugblik op 2015 - dankbaar

Door Ben Wijnhoven | 31 dec. 2015 12:15:23 |

Alle kansen aangrijpen of focus op zaken waar je goed in bent? Ondernemen is steeds weer keuzes maken. Het afgelopen jaar kregen we enorm veel kansen aangeboden. Of we het bedrijf wilden verkopen (nee hoor). Meer espressomachines wilden opnemen in het assortiment. Er komen wekelijks aanvragen vanuit Italië voor opname van een koffiemerk in ons assortiment (we zijn erg selectief geworden). En talrijke nieuwe Nederlandse roosterijen die graag via onze shop willen verkopen. 

Na verschillende bezoeken in Italië besloten we afgelopen jaar te stoppen met Danesi en Pellini. We verwelkomen: Sant' Eustachio (uitgebreide introductie volgt in januari 2016), caffé Milani (met de melange van het jaar 2015) en de award winning Drop Coffee Roasters uit Zweden. Allemaal merken die er echt toe doen, met een ingebakken traditie, vakmanschap en duidelijke focus op kwaliteit. Daar houden we van. Kansen aangrijpen en een duidelijke focus dus.

Erg dankbaar zijn we voor de gemiddelde klantwaardering van een 9,4 op Trustpilot. Een 9,4! Al onze nieuwe klanten vragen we (eenmalig) om een waardering af te geven over onze diensten. Zo’n hoog cijfer doet erg goed. We doen het allemaal voor jou, onze klant. Erg fijn dat dit zo gewaardeerd wordt. 

Trots ook op de mooie prijs die we gewonnen hebben: De Magento Enterprise Award. Een opsteker van jewelste.  

Wat brengt 2016? Een ding weten we al, en dat is dat we komend jaar gaan verhuizen (onze 3de keer). De locatie hebben we al uitgezocht, het wordt erg mooi, daarover later zeker meer. We hebben er erg veel zin in! De foto hierboven is alvast een voorproefje van de (door vintage espresso machines) gerestaureerde Faema E61 3-groeps machine die op de nieuwe plek komt te staan.

We danken jullie hartelijk voor alle mooie bestellingen en het in ons gestelde vertrouwen.
Op naar een mooi en gezond 2016.